Tuotteet ja palvelut

 

Säästä aikaasi, hyödynnä ammattitaitoista palveluamme.

Me teemme parhaiten sopivat painotuotteet kaikenlaisiin tarpeisiisi.

Kaikki painopalvelut yhden oven takana

Kerro meille mikä on tarpeesi, ja me selvitämme asiat puolestasi.

Sinun ei tarvitse käyttää aikaasi tarjouskyselyihin puhelimessa tai palavereissa eri toimijoiden kesken, vaan saat kaikki painoratkaisut meiltä, siis yhdestä ja samasta paikasta.

 

Tilatessasi painotuotetta muista mainita painosmäärä, toimitusaika- ja paikka, koko, sivumäärä, värillisyys ja mahdolliset suunnitteluun liittyvät erikoisratkaisut kuten lakkaus, kohopainanta, muotostanssaus jne.

 

Teemme toiveesi mukaisesta ratkaisusta tarkan kustannusarvion viipymättä ja saat samalla työllesi pitävän aikataulun.

Tutustu tuotteisiimme ja palveluihimme.

SUURKUVATUOTTEET

Kun tehokas, huomiota herättävä kuvapinta on markkinoinnissa tavoitteena, ovat suurkuvatuotteet toimiva ratkaisu. Tällaisia isoja kuvia, joilla saavutetaan huomioarvoa ovat esimerkiksi banderollit, mainostaulut ja opasteet. Laadukkaasti, hyvillä materiaaleilla ja oikeilla painolaitteilla toteutettu suurkuva on erinomainen katseenvangitsija ja mielenkiinnon herättäjä. Suurkuvan viesti menee perille. Moderni painotekniikka myös mahdollistaa isojen kuvapintojen painamisen oikeastaan minkälaiselle materiaalille tahansa. Suurkuvat muuntuvat monenlaiseen ja niitä voidaan käyttää banderolleissa, tarroissa, kankaalla ja paperilla isona pintana. 

Suurkuvatuotteet

 • Paperitulosteet

 • Kangastulosteet

 • Tarratulosteet

 • Mainostaulut

 • Opasteet

 • Banderollit

 • Sisustustulosteet

 • Isot printit seinille ja lattiaan

Perinteiset painotuotteet

Perinteisten painotuotteiden aika ei ole ohitse. Painotuotteella on hyvä huomioarvo. Painettu markkinointiviesti myös erottuu joukosta. Printpalvelut tuottaa asiakkaillensa laadukkaita painotuotteita, ajanmukaisen digipainotekniikan keinoin ja perinteisen kirjapainon menetelmin, ympäristönäkökohdat huomioiden.

Esitteet ja kortit, tarrat julisteet ja tulosteet sisustukseen

Me painamme yrityksellesi laadukkaat ja yritysmarkkinointiin soveltuvat esitteet. Esitteet sopivat yrityksesi tuotteiden ja palveluiden esiintuomiseen. Niiden avulla voit lisätä yrityksesi tunnettuutta ja ne toimivat erinomaisesti myös myynnin tehokeinona. Esitteet auttavat myyntiä saavuttamaan tavoitteet ja ne nostavat tietoisuutta yrityksesi toiminnasta, sen palveluista ja tuotteista. Esitteet taipuvat useaan käyttötarkoitukseen, kun kokovaihtoehtoja on useita.  

 

Painamme asiakkaillemme kaikenlaisia kortteja. Meillä voit teettää juhlien kutsukortit, postikortit, käyntikortit tai onnittelukortit. Materiaalivaihtoehtoja on useita ja kortteja voidaan painaa erikokoisina. Voit tehostaa korttien sanomaa erikoismenetelmin kuten kohopainatuksella, lakkauksella ja muotoon stanssauksella. Lopputuloksesta syntyy näin huoliteltu ja persoonallinen.

 

Tarrat ovat erinomaisia markkinointiviestisi lähettäjiä. Ne ovat helppoja kiinnitystavaltaan ja niitä on mahdollista kiinnittää melkeinpä minkälaiseen paikkaan tahansa. Me painamme tehokkaita ja värikkäitä tarroja, joilla on hyvä huomioarvo ja saat taatusti markkinointiviestisi perille. 

 

Tehokas mainontamuoto, kun haetaan suurta huomioarvoa, ovat julisteet. Julisteilla on monenlaisia käyttötarkoituksia. Ne sopivat tuotemyynninedistämisestä tapahtumien markkinointiin. Juliste on tehokas, koska kuvapinta ja tekstit ovat suurehkoja ja kiinnittävät katsojan huomion. Se soveltuu erinomaisesti silloin, kun on tarpeen saada informaatio välitetyksi nopeasti katsojalle. Hyvin suunniteltu ja tehty juliste jättää muistijäljen. Me painamme hyvälaatuisia julisteita markkinointiviestisi välittäjäksi.

 

Meiltä saat myös tulostusmateriaaleja yritystilojesi sisustamiseen ja somistamiseen. Tulosteilla voit luoda uutta ilmettä vaikkapa neuvottelutilohin tai käytäviin.

 

 

Roll up, messurakenteet, asiakas- ja henkilöstölehdet,

liimakirjat ja teippaukset

Roll Up on erinomainen vaihtoehto silloin kun mainoksen asennuksen nopeus on tärkeää. Se kulkee vaivattomasti mukana. Roll Up on helposti pystytettävä ja rullattava kuva- ja markkinointiteline. Me teemme sinulle tarkoitukseesi sopivan ja huomiota herättävän rollupin.

 

Me autamme asiakkaitamme messurakenteiden luomisessa. Me painamme yrityskuvaasi tukevat, painojäljeltään laadukkaat ja huomiota herättävät seinärakennelmat messuille ja tapahtumiin. Meiltä voit tilata messuosastollesi suurkuvatulosteet, tarrat, tuotetaulut, banderollit ja muut tarpeet.

 

Meiltä voit tilata asiakas- ja henkilöstölehtien painotyön. Tällaisia suurten painosten painomenetelmiä voidaan lisäksi käyttää suuremmissa suoramarkkinointijulkaisuissa. Me toimimme julkaisutilauksissa myös avaimet käteen-periaatteella. Avaimet käteen- toimituksessa huolehdimme kaikesta, suunnittelusta jakeluun asti.

 

Me painamme liimakirjoja. Liimakirjat toimivat yrityksellesi niin sisäisessä käytössä, kuin ulkoisessa markkinoinnissa. Liimakirjan kannet ovat hyödynnettävissä mainostarkoitukseen. Niillä voidaan mainostaa vaikka seuraavaa messutapahtumaasi.

 

Me teemme teippauksia autoille ja ikkunoille. Teemme koko auton teippauksista pienempiin yritystunnusteippauksiin asti kaikenlaisia teippejä ajoneuvoihin. Meiltä saat myös ikkunateippaukset liiketilaasi. 

Logopainatukset tekstiilituotteisiin

Me painamme laadukkaita logopainatuksia erilaisiin tekstiileihin. Meiltä voit tilata logopainatukset joukkueasusteisiin, työvaatteisiin tai yritysasuihin. Autamme tarvittaessa suunnittelussa ja toimitamme valmiit tuotteet perille asti

 

 

Perinteiset painotuotteet

 • Esitteet

 • Kortit

 • Tarrat

 • Etiketit

 • Julisteet

 • Sisustustulosteet yrityksen tiloihin

 • Roll Up

 • Messurakenteet

 • Asiakas- ja henkilöstölehdet

 • Liimakirjat

 • Auto- ja ikkunateippaukset

 • Teipit

 • Logopainatukset tekstiiliin

Suoramarkkinointi

Oikein kohdennettu suoramarkkinointi on toimiva ja tehokas tapa, tehdä persoonallista ja henkilökohtaista markkinointiviestintää. Kirjeviestinnän vähentymisen myötä, suoramarkkinointi erottuu hyvin edukseen sähköisistä viesteistä. Suoramarkkinointia on helppo kohdentaa ja tehoja voidaan myös mitata. Printpalvelut tarjoaa asiakkailleen asiantuntevia ja kustannustehokkaita ratkaisuja suoramarkkinointiin. Me osaamme löytää sopivat ratkaisut asiakkaillemme. Toteutustapoja on monia. Suoramarkkinointiviesti voi olla tavallinen kirje, esite tai kortti.

Kun suoramarkkinointikampanjasi tavoitteena on hakea mahdollisimman suurta huomiota, voidaan suoramarkkinointiin valita myös erikoisempia ratkaisuja ja toteutuksia.

Meiltä löydät ratkaisut kaikenlaisiin suoramarkkinointikampanjoihisi.

Suoramarkkinointituotteet

 • Selfmailerit

 • Pop-Upit

 • Bookletit

 • Insertit

Suunnittelu

Printpalvelut  tarjoaa asiakkailleen suunnitteluapua. Me suunnittelemme ja toteutamme graafisia ratkaisuja yrityksellesi. Tarvittaessa autamme sinua luomaan yrityksesi näköisen ja uskottavan yritysilmeen, jolla yrityksesi erottuu edukseen joukosta ja jättää positiivisia muistijälkiä. Suunnittelemme ja painamme yrityksellesi esitteet, lomakkeet, mainokset, kutsut ja käyntikortit. Me autamme sinua miettimään sekä suunnittelemaan toimivat kampanjastrategiat. Me olemme apunasi toteuttamassa kaikenlaiset yrityskampanjasi valmiiseen viestiin asti. Me myös suunnittelemme ja toteutamme tarvittavat esitteet ja lehdet sekä asiakasviestintään, että henkilökunnallesi.

Suunnittelupalvelut

 • Graafinen suunnittelu

 • Yritysilmeet

 • Kampanjat strategiasta valmiiseen viestiin

Aurinkosuoja- ja Energiakalvot

Me tarjoamme asiakkaillemme erilaisia ikkunakalvoja. Ikkunakalvoilla on mahdollisuus vaikuttaa tilan lämpötilaan. Niillä voidaan laskea esimerkiksi huoneiston lämpötilaa kesällä. Aurinkosuojakalvoilla voidaan parantaa viihtyvyyttä ja estää häikäisyä. Aurinkosuojakalvoilla on mahdollista vähentää ilmastoinnille aiheutuvaa kuormitusta ja säästää ilmastoinnin kustannuksia.

Energiakalvot toimivat hyvänä eristeenä. Ne lisäävät talven kylminä kuukausina viihtyisyyttä ja säästävät energiaa kesällä. Ne myös suojaavat rakennuksen sisätiloja esimerkiksi auringon aiheuttamilta kulumilta, kuten värien haalistumiselta ja pidentävät käyttöikää.

AURINKOSUOJA- JA ENERGIAKALVOT

 • Ikkunakalvot

 • Aurinkosuojakalvot

 • Energiakalvot

Posti- ja jakelupalvelut

Tarjoamme tarvittaessa yrityksille markkinointiviestien perille kuljettamiseen palvelua. Hoidamme valmiiden painotuotteittesi jakelun perille. Haluamme tarjota asiakkaillemme kaikki palvelut saman katon alta.

Posti- ja Jakelupalvelut

 • Postitus

 • Kuljetus

 • Jakelu